Cautare

4364 de rezultate pentru "targ de produse ecologice" (3.70 secunde)
Consilierii judeteni au transformat in circ sedinta de ieri. Social-democratii au refuzat sa ia parte la dezbateri, dupa ce pe ordinea de zi a fost trecut proiectul privind schimbarea vicepresedintelui Constantin Manolache, sustinut de PSD.
În perioada 27 septembrie - 1 octombrie, aproximativ 30 de agenti economici producatori si distribuitori de instalatii, utilaje si aparatura cu actionare electrica, dar si firme din domeniul financiar si din sectorul auto participa la Electroutil 2008.
Odata cu deschiderea AFI Palace Cotroceni, companiile, dar si vizitatorii mall-ului vor avea la dispozitie un spatiu destinat targurilor, expozitiilor cu vanzare si organizarii de evenimente, denumit Smart Market Advertise - SMA.
Tot in cadrul Casa Deliciilor de la Sala Palatului, romanii au putut degusta recent ulei de masline si produse din peste de la firma A.Z. ... Sebastiano Galioto, proprietarul Oleifici Galioto, ne spune ca firma sa este una dintre cele mai premiate companii de ulei de masline din lume.
Simona Uddin de la magazinul Mayuri din Capitala (cu produse indiene), situat pe Stefan cel Mare, nr. 31, bloc 29, parter, sector 2, este prezenta la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles, in acest week-end.
Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Mestesugari, ateliere, teatru pentru copii, bucate traditionale 29 noiembrie - 1 decembrie 2013 De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate:
Mai este o zi din cel mai frumos targ de Craciun din centrul Bucurestiului, fara indoiala, va fi Christmas fairs' Marathon!
Targ de Primavara " Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... organizeaza weekendul acesta "Targul de Primavara" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din sos.
De joi pana duminica sunteti asteptati in Piata Amzei, in locatie cu dichis, la un targ ca altadata. Pe platoul din Piata Amzei se deschide o piata cu delicateturi de prin toate zonele tarii. De-ale gurii:
Familia Zota este prezenta cu produse apicole la targul de Craciun organizat in luna decembrie la Universitate.
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei. Martanus (maghiara Kezdimartonos) este un sat in partea de est a judetului Covasna, in Depresiunea Targu Secuiesc.
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei. Martanus (maghiara Kezdimartonos) este un sat in partea de est a judetului Covasna, in Depresiunea Targu Secuiesc. Apartine de comuna Bretcu.
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei. Martanus (maghiara Kezdimartonos) este un sat in partea de est a judetului Covasna, in Depresiunea Targu Secuiesc. Apartine de comuna Bretcu.
Romania este o tara cu un mozaic cultural bogat si divers, care se mandreste cu o serie de evenimente traditionale care reflecta spiritul autentic al diferitelor sale regiuni. ... Festivalul Medieval de aici nu este doar un eveniment, ci o adevarata calatorie in timp.
Deputatul Victor Surdu a murit astazi, la 63 de ani, in locuinta lui, din cauza unui cancer pancreatic. ... Deputatul social-democrat Victor Surdu, seful Departamentului de agricultura al PSD, a acordat in luna martie un interviu agentiei Agerpres.
Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor(ANSVSA) ar putea emite, la solicitarea ministrului agriculturii Dacian Ciolos, un set de derogari potrivit carora produsele alimentare realizate in mod traditional sa se comercializeze pe piata nationala, nu doar pe cea locala."Am cerut ANSVSA sa pregateasca un ordin cu normele pe baza carora se dau derogari privind procesarea acestor produse respectand criteriile de traditionalitate.
Recent, a avut loc la Hotel Marshal Garden evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.
Parcul Tineretului (intrarea din B-dul Sincai) va gazdui, intre 19 si 22 septembrie, cea de-a treia editie a Norok Oktoberfest - Festivalul berii germane 2013.
Magiunul de prune Topoloveni incepe Saptamana Floriilor in magazinele ecologice din Orientul Mijlociu, unde se afla in plin program de degustare adresat posibililor consumatori arabi.
Firma CANAH participa in acest week-end la Food Revolution cu produse precum: ulei din seminte de canepa, batoane eco cu seminte de canepa, capsule cu ulei de canepa, lotiune cu ulei de canepa, pudra proteica de canepa, faina de canepa, breakfast detox (fibre de canepa).
google-analytics.com